Blodanalys

Det är viktigt att poängtera att blodanalysen ger väsentlig information om ditt hälsotillstånd, men inte är en sjukdomsdiagnos.

För att konstatera sjukdom bör man konsultera läkare och ta de prover som fordras för att ställa diagnos.                                                                                                                             Levande blodanalys är en snabb och enkel analys av blodets tillstånd. Blodbilden avslöjar tillståndet i blodcellerna och blodplasman, vilket i sin tur ger viktig information om ditt hälsotillstånd. Många mag och tarmproblem kan ha och göra med bakterier och parasiter. I blodet kan vi tex. se urinsyrekristaller som har med kroppens PH-värde och njurarnas funktion. Dessa kristaller kan ge värk i leder och muskler. Vi kan även se de vita och röda blodkropparna och dess aktivitet i kroppen.

Vid analys av levande blod kan vi bl.a. se tecken på följande tillstånd:

  • vissa näringsbrister
  • matsmältningsstörningar
  • immunförsvarsaktivitet
  • nedsatt leveravgiftning
  • tillstånd som gynnar tillväxt av candidasvamp, bakterier, parasiter och även skador från virusinfektioner.

Frekvensanalys

Frekvensanalys är en mätmetod att lyssna på kroppens aktivitet. Med frekvensanalys får vi bland annat reda på näringsstatus och funktionsstatus.En mätning sker med en prob som personen håller i handen. Enheten är ansluten till en dator och styrs helt från den. Personen registreras i programmet och mätningen kan starta. Det tar mindre än fem minuter att genomföra en frekvensanalys.

Vi får informationen från en frekvensanalys presenterad i siffror så det ska vara lätt att förstå. Utifrån denna information finns möjlighet att hjälpa kroppen när vi får värden avvikande från det optimala.

Behandling

Vilken behandling som skall användas är upp till terapeut och person att komma överens om. Frekvensanalysen rekommenderar inte några behandlingsmetoder, den är neutral på det viset.

Kompletterande mätmetod

Frekvensanalys fungerar även utmärkt som komplement till andra mätmetoder. Genom att samla in så mycket information som möjligt är det lättare att rekommendera rätt behandling. Där gör frekvensanalysen en stor del av arbetet. Ingen metod ser allt – med frekvensanalys kan vi få reda på mycket mer.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Det går bra att skicka mail, ringa eller komma förbi. Vi svarar alltid så snabbt vi kan.

Boka tid online

Vill du boka tid direkt, besök sidan nedan och hitta en tid som passar dig.

Adress

Esplanaden 18
852 35 SUNDSVALL

Telefon

0705-70 57 96