Chakra Pendling

Jag genomför en balansering av kroppens sju stora chakran. Att ha balans i chakrasystemet ger dig livskraft och hälsa och en medvetenhet om dina blockeringar och begränsningar. Med pendelns hjälp öppnar jag dina chakran, placerar dem på rätt plats och ger dem ny energi.

Genom denna terapi helar jag även dina obalanser både på den fysiska och psykiska planet , tar bort negativa krafteri din kropp och balanserar dessa.

Djup kristallterapi

Kristallhealing är en metod där jag tar hjälp av kristallernas frekvenser för att återställa balansen i kroppen. Kristaller har en stark förmåga att hjälpa oss att hitta tillbaka till vår naturliga balans genom att påminna kroppen om vilken frekvens den ska ligga på för att starta kroppens egna läkningsförmåga. I denna kristall healing går jag in och letar efter djupa obalanser hos dig. Jag reser in i dig med hjälp av andevärlden för att hela på djupet. Jag får vägledning hur jag ska lägga kristallerna och läka din själ. Jag kan också ta hjälp av trummans kraft och toning. Ibland behövs lite magi för att komma i balans med känslor och invanda mönster. Kristallerna arbetar på den eteriska kroppen, chakrasystemet, psyket och även den fysiska kroppen.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Det går bra att skicka mail, ringa eller komma förbi. Vi svarar alltid så snabbt vi kan.

Boka tid online

Vill du boka tid direkt, besök sidan nedan och hitta en tid som passar dig.

Adress

Esplanaden 18
852 35 SUNDSVALL

Telefon

0705-70 57 96