Välkommen till oss för behandling

Om du har behov av att titta närmare på dig själv och din hälsa kan du boka en individuell konsultation hos Cura Forma på Fortuna Porten. Vi tittar tillsammans på hur yoga & meditation kan stärka och balansera ditt liv.

Här har du möjlighet att göra en guidad resa till ditt undermedvetna. En resa i ditt inre där du kommer i kontakt med känslor som du bär med dig i din smärtkropp och har möjlighet att rena, släppa och transformera dem till rent ljus.

Varje helande samtal är unikt. Samtalet kan innehålla vägledning, healing, hitta källan till dina känslor. Du kanske står inför ett avgörande beslut. Att hitta din personliga och själsliga utveckling. Behöver du sätta ord på något du inte vill tala om med nära och kära.

I denna kristall healing går jag in och letar efter djupa obalanser hos dig. Jag reser in i dig med hjälp av andevärlden för att hela på djupet.

Det är viktigt att poängtera att blodanalysen ger väsentlig information om ditt hälsotillstånd, men är inte en sjukdomsdiagnos. För att konstatera sjukdom bör man konsultera läkare och ta de prover som fordras för att ställa diagnos.

Levande blodanalys är en snabb och enkel analys av blodets tillstånd. Blodbilden avslöjar tillståndet i blodcellerna och blod-
plasman, vilket i sin tur ger viktig information om ditt hälsotillstånd.Vid analys av levande blod kan vi bl.a. se tecken på följande tillstånd:

  • vissa näringsbrister
  • matsmältningsstörningar
  • immunförsvarsaktivitet
  • nedsatt leveravgiftning
  • tillstånd som gynnar tillväxt av candidasvamp, bakterier, parasiter och även skador från virusinfektioner.

Frekvensanalysverktyget QRMA används som ett komplement i mina konsultationer. Med analysverktyget genomförs en genomlysning av kroppen för att bättre avgöra klientens kropps-/organfunktioner men även vitamin- och mineralstatus etc på cellnivå. Vid behov kompletteras resultatet med andra analysmetoder, exempelvis blodprover.

Frekvensanalys bygger på vetenskapliga studier inom medicin, bioinformatik och elektroteknik.

Analysvärdena utgår från framtagna normvärden inom respektive område. Som indata används klientens ålder, kön, längd och vikt.

Pendelhealing är en metod där jag använder pendeln för att frigöra energiblockeringar och löser upp fysiska, psykiska eller emotionella problem och besvär. Jag balanserar dina energier, tar bort de negativa och helar obalanser både på det fysiska och psykiska planet. Jag kan även se hur balanserade dina chakran är. Pendla dem på plats och fylla på de chakran som behöver mer energi.

Pendling för att rena hus